Permanente make up wenkbrauwen

Ombré Powder brows

Ombré Powder brows

Droom jij ook van perfecte wenkbrauwen die je niet meer hoeft bij te tekenen? Dan is permanente make-up de oplossing. De nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen is Ombré Powder Brows. Hierbij is de aanzet van de wenkbrauwen lichter en naar de punten toe donkerder.

Met deze allernieuwste techniek creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Met Permanente Make Up (PMU) bespaar je veel tijd en zie je er op elk moment van de dag mooi uit.

www.instagram.com/fbn.beauty
Wat is permanente make up? 

Ook wel PMU genoemd

Met een PMU apparaat wordt pigment aangebracht in de eerste huidlaag. Deze behandeling is 100% veilig en brengt geen risico’s met zich mee.

Met permanente make up creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Met PMU bespaar je veel tijd en zie je er op elk moment van de dag mooi uit.

Het resultaat gaat 1,5 tot 2 jaar mee. Hierna zal het geleidelijk vervagen. Wij adviseren een touch up na 2 jaar zodat de wenkbrauwen er weer strak uitzien.

Wij hebben een GGD vergunning om PMU te mogen zetten, klik onderstaande link naar GGD

https://veiligtatoeerenenpiercen.nl/vind-hier-je-studio