Aanbiedingen Beauty


 

Aanbieding maart 2019

Gezichtsbehandeling

+

Nekmassage

75 minuten 

Nu van € 74,95 voor € 55,95

 

 

  Wellness


 

 De winter Massage

Hotstone

Hotstonemassage is een geweldig intense warmtemassage die een weldaad is voor lichaam en geest. De warmte en de ‘druk’ van de basalt stenen dringen diep door in de spieren, zo'n 2 à 3 cm. De hotstonemassage verlicht spanningen en kan u nadien veel energie geven. Tijdens en na een massage van de hotstones op het lichaam word de warmte verder ingemasseerd. Het lichaam wordt optimaal gestimuleerd om spanningen en afvalstoffen los te laten en af te voeren. De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt, hebben een temperatuur van ongeveer 42 à 45 graden.

Even bijkomen voor vrouw, man of jeugd

Een massage is een heerlijke manier om uw lichaam en geest volledig te laten ontspannen en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.
Het heeft een weldadige, verfrissende uitwerking; zowel fysiek als psychisch.

Bewuster van uzelf......

Een beetje spanning hoort natuurlijk bij het leven en maakt het wel zo interessant. Maar om u lekker te blijven voelen is het wel belangrijk om spanning en ontspanning in balans te houden.

Een massage kan dus veel voor u doen.... Gun uzelf de weldaad van een heerlijke massagebehandeling en maak een afspraak.

U heeft de keuze uit:

alleen nek en schouders     30 minuten
voetreflex / massage     30 minuten
ontspanningsmassage 30  of 40 of 60 minuten
energetischemassage 30  of 40 of 60 minuten
hotstonemassage 30  of 40 of 60 minuten
kaarsmassage 30  of 40 of  60 minuten
honingmassage 30  of 40 of  60 minuten
intensievemassage 30  of 40 of 60 minuten