American Crew

In 1994 kwam American Crew op de markt en met succes! In aanvang bestond de lijn uit styling producten maar al snel kwamen er onder naam American Crew ook verzorgingsproducten bij. De gehele lijn van producten ademt superieure kwaliteit uit, dan welk ander merk ook en wordt door mannen echt zeer gewaardeerd.

American Crew is in de Verenigde Staten uitgegroeid tot het bekendste merk van haarproducten exclusief voor de man en tevens heeft American Crew op dit moment de meest complete productenlijn voor mannen. De producten zijn super makkelijk in gebruik, worden niet getest op dieren en worden verkocht over de gehele wereld.

Bij De Rooij Hair & Beauty in de herenkapsalon exclusief verkrijgbaar.

Laat u vrijblijvend informeren over de producten van American Crew, welke het beste bij uw coupe past.American Crew produceert hoogwaardige, professionele producten exclusief voor de man, volgens de waarden van de traditionele ambacht van herenkapsalon.

Hierbij richt het merk zich op de goed ontwikkelde en goed geïnformeerde man, die producten en diensten eist van topkwaliteit, maar wil dat zijn dagelijkse verzorging eenvoudig is. Hij is zich bewust van zijn uitstraling, maar heeft weinig tijd. Hij wil producten die makkelijk zijn in gebruik, maar wel de look creëren die hij voor ogen heeft.

Met de verschillende natuurlijke ingrediënten wordt haar en hoofdhuid in topconditie gebracht en gehouden met een PH-waarde die bijna gelijk aan die van de hoofdhuid is, waardoor er een uitstekende verzorging is en blijft deze goed in balans. 

Beleef de ervaring met een American Crew behandeling in onze herenkapsalon, uw haren worden gewassen en u krijgt daarbij tevens een wasmassage, daarna word uw coupe geknipt en er zal wederom gewassen worden om alle kniphaartjes te verwijderen, uw coupe word gedroogd en gestyled en ook uw nek zal worden geschoren zoals dat alleen bij American Crew toe behoort.