Salon

Kapsalon, Schoonheidssalon en Wellness onder één dak, waar u zowel in de kapsalon als in de aangrenzende schoonheidssalon kunt ervaren wat optimale uiterlijke verzorging voor u kan betekenen. En totaal ontspannen op onze wellness afdeling. 

Kwaliteit, persoonlijke aandacht, service en ontspanning staan bij ons voorop. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Zowel in de kapsalon als in de beautysalon, wordt gewerkt met hoogwaardige producten van KMS California, American Crew en SKIN COLLECTION. Merken met uitgebreide verzorgingslijnen die meegaan met de tijd en werken aan verbetering van de huid- en haarconditie.

Onze bedrijfvoering in Vaassen is modern. Het is een omgeving voor jong en ouder, zowel vrouwen, mannen als jeugd. Bij ons komt u terecht in een prettige, sfeer volle omgeving en kunt u volgens de laatste trends gestyld en behandeld worden.

De Rooij Hair & Beauty onderscheidt zich door professionele kennis, een perfect hairstylisten team, een vaktechnische schoonheidsspecialiste.