Een perfecte coupe

De Juiste Tip voor de mooiste Coupe met het juiste product.

Tip om het vochtgehalte in het haar te behouden:
Vermijd te heet föhnen. Bij droge lucht het haar beschermen met een vochtregulerende verzorging van KMS die niet uitgespoeld hoeft te worden. Zout- en chloorwater altijd goed uit het haar wassen.

Tip om het haar gezond te houden:
Nat haar alleen met een handdoek zacht droog deppen. Niet wrijven, kleur- en omvormingsbehandelingen alleen door een kapper laten uitvoeren om het haar en zijn structuur in optimale conditie te houden.

Tip om fijn haar meer volume te geven:
Fijn haar altijd met uw hoofd naar beneden drogen / föhnen, zodat het los en vol valt. Door het haar in lagen te laten knippen krijgt het haar meer vorm en volume.

Tip om roos / schilfertjes te voorkomen:
Shampoos en kuren altijd zorgvuldig uitspoelen. Voorkom huidirritaties ten gevolge van het gebruik van borstels en kammen, massage, maar ook irritaties veroorzaakt door chemische stoffen. Gebruik kuur shampoo nooit langer dan nodig

Tip ter bevordering van haargroei:
Met een massage stimuleert u de doorbloeding van de hoofdhuid en daarmee de verzorging met voedingsstoffen voor de haarwortel.

Tip om gevoelige reacties van de hoofdhuid te voorkomen:
Gebruik geen scherpe borstels en / of kammen. Was het haar alleen met lauwwarm water. Föhn het haar niet te heet.

Tip om de kleurintensiteit van gekleurd haar te behouden:
Gebruik in de zon altijd producten die het haar tegen de zon beschermen. Vermijd chloor- en zoutwater.

Tip ga nooit slapen met nat haar:
Je hoofdhuid reageert daarop door extra talg af te scheiden. Je haar is dan weer veel sneller vet.

Tip borstel je haar niet te vaak:
Te veel borstelen beschadigt je haar en kan leiden tot meer haarverlies dan nodig. Gebruik een haarborstel met natuurlijk haar en borstel of kam je haar nooit als het nat is.

Tip spoel je haren na het wassen goed uit.
Te veel shampooresten maken uw haar dof, snel vettig en moeilijk te stylen. Het uitspoelen moet in de praktijk meer tijd in beslag nemen dan het wassen. Gebruik het liefste lauwwarm water voor het spoelen.

Tip gebruik een haarmasker
Het nodige extraatje voor droog en beschadigd haar een "haarmasker".  Laat het twintig minuten intrekken, het liefste onder een warme handdoek. Dan met lauwwarm water uitspoelen. Daarna glanst het haar geweldig en ziet het er weer gezond uit.

 

Vraag uw haarstylist om het juiste KMS produkt en ervaar wat het is een kwaliteits produkt te gebruiken van KMS