Hairstyling

Haarlijn

De Haarlijn winter 2018/2019 "illusion" met kapsels in balans

 XP100/200

Kleur is in!
De wereld van kleuren kent voor ons geen grenzen. Of het nu om een tijdelijk kleurtje gaat of om verven, coupe soleil, highlights of lowlights, wij zijn erin gespecialiseerd.
En hebben kleurspecialisten in onze salon, die u graag van een goed advies willen voorzien.

Het is fijn als uw haar een heldere, duidelijke kleur heeft. Maar dat is niet vanzelfsprekend. Bovendien hebben de elementen en de jaren invloed op de uitstraling van uw haar. Een extra kleuring kan een verschil van dag en nacht maken. Meer pit, meer aanwezigheid, meer glans. Geef uw voorkeur aan en wij creëren een vernieuwde look.

        

Wij maken gebruik van het unieke XP100/200 Professionnel Colorsysteem.
Een uniek kleursysteem dat is samengesteld uit natuurlijke pigmenten, vitamines en oliën. Vitamine E zorgt dat het haar lang intens van kleur blijft en prachtig glanst. De (gevoelige) hoofdhuid wordt beschermd door toevoeging van de ingrediënten calendula en goudsbloemolie.
De uitgebalanceerde formule en de toevoeging van extra kleurpigment zorgen voor een lange houdbaarheid van de kleur.

XP100/200 is speciaal ontwikkeld en ontworpen om het haar te kleuren met het gebruik van etherische kruiden om een gezonder alternatief voor de traditionele haarkleuring te creëren. Negen essentiële kruiden die in de ingrediënten zitten zoals: eucalyptus, atremisia, mint, brandnetel, venkel, lavendel, tijm, rozemarijn en helichrysum. De kruiden versterken het haar gedurende kleur proces.