Bedrijfsgegevens


KvK: 0869572

Lid ANKO


 

VERTEGENWOORDIGERS U DIENT EERST EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOORDAT U BIJ ONS AANKOMT!!

GEEN afspraak is GEEN gesprek.


 

Wij zijn geen erkend leerbedrijf! 


 

Heeft u een specifieke vraag over uw haar of een behandelig daar van, of wilt u iets weten over de huid van uw gezicht, wilt u die vragen dan NIET via email aan ons stellen, wij kunnen dit alleen persoonlijk beoordelen, wij vragen u dan ook om een afspraak te maken 0578-571297 of even bij ons langs te komen.

Bent u tevreden vertel het aan anderen, mocht u ontevreden zijn vertel het ons, wij komen dan ALTIJD met een tevreden oplossing.
Disclamer

Juistheid van gegevens: Op de website van De Rooij Hair & Beauty wordt de grootste aandacht en zorg besteed aan de juistheid van gegevens. De Rooij Hair & Beauty hecht veel waarde aan de actualiteit en betrouwbaarheid van de informatie. De Rooij Hair & Beauty kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en/of op een later tijdstip aangebrachte wijzigingen. Kennelijke typfouten binden De Rooij Hair & Beauty niet. Websites van derden: De website van De Rooij Hair & Beauty kan tevens links bevatten naar websites van derden. De Rooij Hair & Beauty is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze verbonden websites. Onderlinge verwijzingen: Linken en verwijzen naar pagina's van De Rooij Hair & Beauty mag altijd; het web bestaat tenslotte bij de gratie van onderlinge verwijzingen. De Rooij Hair & Beauty stelt het wel op prijs hiervan op de hoogte te worden gesteld. Uw persoonlijke gegevens: In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens verstrekken wij in geen geval uw persoonsgegevens aan derden. Neem contact met ons op: Als u vragen hebt over deze privacyverklaring of andere zaken met betrekking tot onze diensten of deze site kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Uw vraag of opmerking wordt deskundig, vertrouwelijk en zo spoedig mogelijk behandeld.