Make-Up

Wil je ook permanente prachtige wimpers?

Bij De Rooij Hair & Beauty kunt je lange en sensuele wimpers krijgen zonder gebruik te maken van mascara.

Wimperextensions:

 • 6-8 weken volle en lange wimpers
 • Een jeugdiger uiterlijk
 • Je voelt de extensions niet
 • Lengte, dikte en kleur naar na eigen wimpers
 • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee
 • Geen mascara, wimperverf of wimperkruller nodig
 • Geen beschadiging aan natuurlijke wimpers
 • One by one techniek

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions geven de ogen een prachtige uitstraling, zonder mascara, wimperverf of een wimperkruller te gebruiken. De wimperextensions worden één voor één tussen de natuurlijke eigen wimpers aangebracht met speciale wimperlijm.

Wij werken in onze beautysalon met de one-by-one techniek waardoor de wimperextensions er zeer natuurlijk uitzien, lang blijven zitten en waarbij make-up voor wimpers niet meer nodig is.

Hoe worden wimperextensions bevestigd

Een wimperextension behandeling bij De Rooij Hair & Beauty duurt gemiddeld 90 minuten en een opvul behandeling 30 minuten. De wimpers worden per haartje bevestigd aan jouw eigen wimpers en worden nooit op de huid of wimperrand geplaatst. Voordat we beginnen met de behandeling bespreken we de gewenste lengte en look die je wilt creëren.

Hoelang blijven wimperextensions zitten

De wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van jouw eigen wimpers.  De groeicyclus is ongeveer 3 weken, vervolgens vallen de wimpers uit en worden deze op een natuurlijke wijze vernieuwd. Wij adviseren je daarom om binnen 2 weken de wimpers op te laten opvullen, zodat de perfecte look wordt behouden.

Verzorging wimperextensions

Voor een mooi en blijvend resultaat is het van belang dat de wimpers goed verzorgd worden.

 • Na het aanbrengen van de wimpers is het van belang dat deze de eerste 24 uur niet nat worden. Nu kan de lijm volledig hechten en blijven de wimpers langer zitten.
 • Je hebt geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als je dit nodig vindt. Gebruik alleen mascara op waterbasis. Make-up remover die olie bevat zorgt ervoor dat de wimper los laat.
 • Vermijd direct stromend water op de wimperextensions
 • Laat de wimpers na het douchen natuurlijk opdrogen.
 • Kam de wimpers dagelijks met een wimperborstel. Zo kunnen de extensions weer in model gebracht worden.
 • Indien er regelmatig gezwommen wordt, adviseren wij een zwembril te dragen om het resultaat te behouden.
 • Wrijf niet met de handen in de ogen. De natuurlijke wimpers kunnen hierdoor voortijdig uitvallen.

Voor wimper prijzen klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

voor de behandeling van wimper extensions                               na behandeling van wimperextensionsProfessionele Make-Up van: Golden Rose

Golden Rose… uniek en innovatief; kleuren en gereedschappen, noodzakelijk om de schoonheid en uitstraling van iedere vrouw naar voren te brengen. De perfecte aanvulling voor professionele creativiteit.


Golden Rose.... de essentiële professionele make-up-lijn biedt u als vrouw alles wat u nodig heeft. Zodat u zich fantastisch voelt. Alle nuances in make-up, eenvoudig te kiezen en samen te gebruiken, geven u het resultaat waar u alleen van kunt dromen. Onverwachte highlights en unieke kleuren maken individuele persoonlijkheid en glamour zichtbaar, een nieuw gezicht in de spiegel, iedere dag.


Kom gratis een proef make-up uitproberen bij De Rooij Hair & Beauty.

 NAGELLAK

Op zoek naar nagellak die lang blijft zitten? Met onze professionele van Jean Marin nagellak geniet u dagenlang van prachtig gelakte nagels met een uitstekende dekking en een schitterende glans! Maak uw keuze uit onze uitgebreide waaier van intense kleuren.