Welkom

Er kunnen verschillende redenen zijn om naar De Rooij Hair & Beauty te gaan, bijvoorbeeld om uzelf eens lekker in de watten te laten leggen en heerlijk te ontspannen. De belangrijkste reden echter om naar onze beautysalon te gaan is om perfecte nagels en/of om met producten van "Perron Rigot" uw huid in optimale conditie te brengen en te houden.

Graag willen wij u dan ook ontvangen voor een persoonlijk advies en een vakkundig resultaat, tijdens een bezoek aan onze beautysalon.

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een standaard nagelset of nagels lakken, maar u kunt er ook iets speciaals van laten maken.

U heeft er veel voor over om zo lang mogelijk jong en fit te blijven. Logisch, want u wilt genieten van uw leven en u vitaal en energiek voelen. Het aanbod bij De Rooij Hair & Beauty op het gebied van producten voor huidverzorging, huidverbetering, huidverjonging, anti-ageing van "Perron Rigot" is dan ook groot.

Bij de producten van Skin Collection "Perron Rigot" krijgt u altijd een maximale uitleg.

Met een goede huidverzorging van Skin Collection "Perron Rigot" kunt u dit allemaal bereiken. Het zijn uitstekende producten om aan de wensen van de hedendaagse consumenten te voldoen, van zo wel de vrouw, de man als de jeugd.


 Wensen

De wensen van de moderne consument zijn veranderd. Zij zoeken persoonlijk welzijn in de handen van experts. De beste producten in onze Beautysalon, en dat vindt u terug in de vorm van uitzonderlijke prestaties, kennis en persoonlijk contact.

De Rooij Hair & Beauty zorgt ervoor dat de nagelstyliste volledig werkt volgens de laatste trends en codes op het gebied van hygiëne en ontwikkelingen in de schoonheidsbranche. U mag dan ook van ons verwachten dat er met volledige professionaliteit en vakkundigheid word gewerkt.