Perron RigotAge Gold Repair

De belofte van een schitterend mooie huid

De actieve bestanddelen van de Age Gold Repair-lijn zijn gebaseerd op de unieke combinatie van Kaviaar en Champagne, en maken de rijpere huid soepeler en steviger. Voor een huid die een jeugdige vitaliteit uitstraalt, en ook voller en gelift lijkt.

HUIDTYPEN

De rijpere huid of de zichtbaar verouderde huid

VOORNAAMSTE ACTIEVE BESTANDDELEN

 
GOUD staat bekend wegens haar actieve bestrijding van huidveroudering. Het verbetert de elasticiteit van huidweefsel, activeert de aanmaak van collageen en stimuleert de celvernieuwing. De huid gaat weer stralen.
 
KAVIAAR is rijk aan vitamine A, B en D, oligo-elementen en essentiële aminozuren. Deze ingrediënten activeren het regeneratieproces van de huidcellen en gaan de huidveroudering actief tegen, waardoor het hydro-lipiden-gehalte van de huid wordt hersteld.
 
CHAMPAGNE-EXTRACT bevat van nature actieve bestanddelen die de opperhuid zacht reinigen en de huid hydrateren. Het bevat werkzame fruitbestanddelen voor de vernieuwing van de opperhuid, polyfenol met antioxiderende en beschermende eigenschappen en talrijke oligo-elementen van druivenpitten.


Skin Hydra Lumière

De belofte van een stralende en perfecte huidtint

De lijn Skin Hydra Lumière is geïnspireerd op etno-cosmetica en is samengesteld uit rijst en 5 alpenplanten die de huid opnieuw laten stralen. Een perfecte heldere huid zonder onvolmaaktheden.

HUIDTYPEN

Alle huidtypen - Gebrek aan glans

VOORNAAMSTE ACTIEVE BESTANDDELEN 

RIJST: rijk aan vitamines, proteïnen en vetzuren, door de hoge concentratie Vitamine E en Oryzanol heeft rijst verzachtende en antioxiderende eigenschappen.
  
Rijstolie bevat de bekende hydraterende eigenschappen.

Rijst stimuleert de aanmaak van collageen dat de huidelasticiteit verbetert, en rijstwater is bekend om zijn reinigende en zuiverende eigenschappen. Rijst voelt bovendien buitengewoon fijn aan.
 
Rijstpoeder is bekend om zijn matterend vermogen.