Massage / Pakking / Scrub

Ontspannings Massage

Even bijkomen voor vrouw, man of jeugd
Een massage is een heerlijke manier om uw lichaam en geest volledig te laten ontspannen en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.
Het heeft een weldadige, verfrissende uitwerking; zowel fysiek als psychisch.

Bewuster van uzelf......

Een beetje spanning hoort natuurlijk bij het leven en maakt het wel zo interessant. Maar om u lekker te blijven voelen is het wel belangrijk om spanning en ontspanning in balans te houden.

Een massage kan dus veel voor u doen.... Gun uzelf de weldaad van een heerlijke massagebehandeling en maak een afspraak.

U heeft de keuze uit:

alleen nek en schouders     30 minuten
voetreflex / massage     30 minuten
ontspanningsmassage 30  of 40 of 60 minuten
energetischemassage 30  of 40 of 60 minuten
hotstonemassage 30  of 40 of 60 minuten
kaarsmassage 30  of 40 of  60 minuten
honingmassage 30  of 40 of  60 minuten
intensievemassage 30  of 40 of 60 minuten


Hotstone Massage

Hotstonemassage is een geweldig intense warmtemassage die een weldaad is voor lichaam en geest. De warmte en de ‘druk’ van de basalt stenen dringen diep door in de spieren, zo'n 2 à 3 cm. De hotstonemassage verlicht spanningen en kan u nadien veel energie geven. Tijdens en na een massage van de hotstones op het lichaam word de warmte verder ingemasseerd. Het lichaam wordt optimaal gestimuleerd om spanningen en afvalstoffen los te laten en af te voeren. De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt, hebben een temperatuur van ongeveer 42 à 45 graden.

   Kaarsmassage

Kaarsmassage is een hele bijzondere massage. De kaars word verwarmd en daarbij smelt de kaarswax. Deze kaarswax wordt over uw lichaam gegoten en daarmee wordt u gemasseerd. Deze kaarsen zijn gemaakt van de fijnste natuurlijke ingrediënten, waaronder sojawax, sheabutter, avocado-olie, saffloerolie, jojobaolie en vitamine E. Deze mix van voedende ingrediënten, hydrateert en verzacht de huid en zorgt ervoor dat de huid heerlijk ruikt en zacht en glad aanvoelt. Door de speciale samenstelling van de kaars wordt de wax niet te heet.

  Honingmassage

Een warme honingmassage is een genot voor een droge, gestreste, niet elastische en cellulitis huid en zorgt vanzelfsprekend voor volledige ontspanning. De massage met honing, ook wel het vloeibare goud genoemd, heeft een diep verzorgende en zachte uitwerking op de huid. Honing zorgt ervoor dat de huid weer strak en elastisch wordt, om uw huid weer in top conditie te krijgen. Kortom: de honingmassage heeft een natuurlijke peeling, drainage, verzorgend, verzachtend en verstevigend effect dat uw huid verdient!

  Lichaamspakkingen

De lichaamspakkingen zijn niet alleen heerlijk en weldadig in onze wellness-behandeling, maar bevatten ook werkzame stoffen die het lichaam vitaliseren en de huid verstevigen, met als resultaat een zijdezachte, en gehydrateerde huid.

Een warme chocoladepakking wordt bijvoorbeeld over uw gehele lichaam aangebracht. Vervolgens wordt uw lichaam in folie ingepakt, toegedekt met een warme deken, zodat de pakking onder invloed van warmte gedurende 30 minuten haar werk doen. Door de pure cacao zal de huid gevoed en gehydrateerd worden. Ten tijde dat u heerlijk van de warmte aan het genieten bent, krijgt u een voet- of hoofd-massage naar keuze. Na afloop neemt u een warmedouche om alle restjes van de pakking van uw lichaam te wassen.  Als afsluiting krijgt u een bodylotion op uw lichaam gemasseerd, om uw huid weer zijde zacht aan te laten voelen.

Een totaal ontspannende en daadwerkelijk verkwikkende behandeling. De behandeling duurt 40 minuten.


    Lichaamsscrub

Deze heerlijke lichaamsscrub van natuurlijke ingredienten als suiker, cocos en vanille verwijderen dode huidcellen en onzuiverheden. De structuur van de huid wordt fijner en zijdezacht. Cocos/vanillescrub: bevat niet alleen vetten maar ook natuurlijke mineralen. Beiden zorgen voor een strakke, gezonde huid. De scrub zorgt voor een efficiënte verwijdering van de dode huidcellen, schilfers en zorgt voor een optimale doorbloedingen en maakt de huid weer zacht. Na de warme douch word uw huid ingemasseerd met een bodylotion of eventueel aansluitend neemt u een lichaamsmassage of lichaamspakking aan u de keus.