Behandelingen


Spot Remover

Een mooie huid is glad en gezond. Het is dus heel normaal dat u zich stoort aan rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen in uw gezicht of op uw lichaam.

Gelukkig kunnen we daar iets aan doen bij De Rooij Hair & Beauty. Met de Spot remover neemt u binnen enkele minuten afscheid van couperose, pigmentvlekken en andere huidoneffenheden. Razendsnel met direct zichtbaar resultaat!

Huidindicaties

De behandelingen met de Spot Remover zijn weefselvriendelijk en geschikt voor het verwijderen van:

- Couperose (gesprongen rode adertjes)

- Spider Naevus (spinvormige gesprongen adertjes)

- Bloedblaasjes

- Pigmentvlekken

- Ouderdomsvlekken

- Fibromen (steelwratjes)

- Ouderdomswratten

Hoe vaak? In principe eenmalig. De mogelijkheid bestaat dat er een nabehandeling plaats dient te vinden. Dit is afhankelijk van de grootte, hoe lang is de huid oneffenheid aanwezig en hoe reageert uw huid. Na de behandeling kunnen er op het behandelde gebied wat kleine korstjes ontstaan.

Prijs op aanvraag.

   Microdermabrasie

Microdermabrasie is een speciale methode en op het ogenblik de meest populaire techniek voor huidverjonging vanwege haar eenvoud, effectiviteit en bijna volledige afwezigheid van bijwerkingen. In tegenstelling tot bepaalde chemische peelings en laser behandelingen, vereist Micodermabrasie geen narcose, plaatselijke injecties of verdoving. Een donkere of zwarte huid, die niet geschikt is voor chemische peelings en laser behandelingen, kan wel met Microdermabrasie worden behandeld.

De behandeling geeft geen belasting in het sociale verkeer. Na afloop van de  behandeling mag u direct make-up opbrengen en zijn er geen medicijnen vereist.

Voor een effectief en duurzaam resultaat wordt (afhankelijk van het probleem en/of huidtype) een kuur van 4 à 10 wekelijkse behandelingen geadviseerd. U kunt het resultaat vasthouden door één keer per maand een nabehandeling te laten uitvoeren. Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Na enkele behandelingen merkt men een significante verbetering in de glad- en strakheid van de huid.

Het effect op uw huid is weergaloos! De betere doorbloeding en aanmaak van collageen zorgen voor een strakkere, frisse en gezonde huid!

Dankzij de dieptereiniging worden verstoppingen verwijderd en krijgt u een gezonde, egale en zuivere huid. Door dode huidcellen te verwijderen heeft u weer een strakkere huid in het gezicht. Uw huid is weer in topconditie!

Het is geschikt voor de behandeling van: 

  - alle huidtypen
  - rimpels, lever- en ouderdomsvlekken
  - comedonen, milia, lichte acne en littekens
  - doffehuid / vergrote poriën (rokershuid)
  - futloze- drogehuid
  - huidverkleuringen (hyperpigmentatie)
  - ondiepe rimpels
  - beschadigingen door de zon
  - vette huid
  - verslapte huid

Wilt u een optimaal resultaat dan wordt aanbevolen om bij de kuur SKIN COLLECTION producten te gebruiken die de huid sneller regenereren.

Klik hier voor tarieven