Beauty voor U

Onze beautysalon bezoekers zowel de vrouw als man en de jeugd komen niet alleen voor de verzorging van hun huid, maar ook om even tot rust te komen. Daarom kan naar keuze de behandeling dan ook uitgebreid worden met een gezichts- hoofd- en/of lichaamsmassage, hotstone en/of lichaamspakking

De belangrijkste uitgangspunten in onze Beauty en Wellness-salon zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht. Kwaliteit is terug te vinden in de keuze van de SKIN COLLECTION producten die wij gebruiken tijdens de behandeling en voor thuis gebruik adviseren.

 Voor de Vrouw

Bij De Rooij Hai & Beauty kunt u als vrouw terecht voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling, anti-ageing, harsen, massage, bodybehandelingen, make-up en diverse kleine behandelingen zoals bijvoorbeeld epileren/harsen van wenkbrauwen. Dit is nog maar een klein aanbod van al onze behandelingen.

Indien u voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling komt en het hier een eerste bezoek betreft, vindt er een intakegesprek plaats. Zo hopen wij inzicht te krijgen in uw behoefte en wensen tijdens een behandelingen. Er wordt een huidanalyse gemaakt om uw huidtype vast te stellen. Daarna volgt de behandeling, afgestemd op uw huidtype met de juiste producten van SKIN COLLECTION, voor het bereiken van een optimaal resultaat. Bij de eerste behandeling wordt er speciaal voor u een advieskaartje geschreven met de producten van SKIN COLLECTION voor eventueel thuisgebruik.Voor de Man

Er is geen reden waarom mannen geen gezonde huid en/of verzorgd uiterlijk kunnen hebben. Tijden veranderen en gelukkig vinden steeds meer mannen hun weg naar de schoonheidssalon. Een goede huidverzorging is per slot van rekening een onmisbaar onderdeel van een gezonde levensstijl. Wanneer de huid in goede conditie is, ziet hij er het beste uit. Een verkeerde gedachte is dat de mannelijke huid met slechts water en zeep gereinigd kan worden. Tegenwoordig verzorgen steeds meer mannen hun huid en geven meer om hun uiterlijk. De man wil er toch ook goed uitzien!  Combineer bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling met een knipbehandeling, zodat een tweedelig resultaat bereikt wordt.Voor de Jeugd

Speciaal voor de jeugd t/m 17 jaar is er bij De Rooij Beauty een reinigende behandeling.
Onder invloed van veranderende hormoonhuishouding kan de huid erg onrustig worden. Meestal is dat zichtbaar door een vette en onzuivere huid met ontstekingen. Om toekomstige schade aan de huid (littekens) zoveel mogelijk te beperken, is een goed advies met een behandeling een goede investering voor later.

Nadat de schoonheidsspecialiste de acne "bekeken" heeft, volgt overleg over de noodzakelijke behandeling. Tijdens de behandeling leert zij jou, hoe hier mee om te gaan.

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van Acne. Een intensieve “kuur “ is voor het begin noodzakelijk om de acne onder controle te krijgen. Kom eens langs of bel voor meer informatie!

Behandeling Voor en Na