Aryl Nagels

Iedereen, van jong tot oud, wil er graag verzorgd uitzien. Daar horen ook de nagels bij. Acryl nagels zijn hiervoor een goede methode. Alles is hierbij mogelijk: lang, kort, blank of gelakt. alles kan.

Acryl nagels worden gemaakt door een poeder te mengen met een vloeistof. Dat vormt een bolletje waar de nagel mee gemaakt kan worden. Zo’n bolletje maak je zo vaak dat je een mooie nagel vormt.

Acryl nagels kunnen gemaakt worden met een sjabloon of met een tip er onder. Zo heb je verschillende nagels, zoals French manicure. 

Acryl is een substantie bestaande uit poeder en liquid. Hiermee word een kneedbaar bolletje gecreëerd.

Dit acryl bolletje word met een penseel in de juiste vorm geboetseerd en hard uit door de blootstelling van de buitenlucht. Acryl poeders worden geleverd in verschillende kleuren en glitters. Acryl is dankzij de stevige en stekte structuur zeer geschikt voor het creëren van mooie dunne nagels. 
 
Uw eigen nagels kunnen worden verstevigd met een laagje acryl, voor een mooie natural look, of uw nagels kunnen worden verlengd door middel van een tip of sjarbloon. 
 
Elke vorm is overgens mogelijk, natuurlijke ovale nagels, een vierkante nagel of een spitse stilleto nagel. Ook de lengte van de nagel kan varieren van heel kort, tot middel tot een hele lange nagel. 
 
Mochten er nog vragen zijn stel ze gerust.
 
Alle informatie is vrijblijvend.
 
Klik hier voor prijzen